Bárhogy is fotózod le a dokumentumot, profi PDF készíthetsz belőle

By | szeptember 3, 2014

PDF[HVG] A munkahelyi megbeszélésen, vagy egy váratlan pillanatban egy érdekes grafikont, dokumentumot lát, amit rögzít, de nem a legjobb minőségben? Ilyenkor jön jól ez az ingyenes, androidos mobilokra letölthető PDF-készítő.

A mobil a legjobb szkenner, az okostelefonok korában ezt mindenki érzi, de nem mindegy, hogy egy-egy érdekes dokumentumot milyen formátumban és minőségben rögzítünk. Ha például egy munkahelyi megbeszélésen elénk tesznek egy érdekes grafikont, amit rögzítenénk, vagy készítünk egy tervrajzot, amit jó lenne megörökíteni, akkor legjobb, ha mobillal lefotózzuk és PDF formátumban mentjük. Na de mi van akkor, ha nem a legtökéletesebb a fotó? Akkor jön jól az Androidra ingyen letölthető Quick PDF Scanner.

A Google Play-n “Quick PDF Scanner Free” néven található meg.

YouTube video: “Quick PDF Scanner”

Fotó - Mobile Systems, Inc.

Fotó: Mobile Systems, Inc.

Az alkalmazás segítségével bármilyen részletet ki tudunk emelni a képből, javíthatjuk az élességét, a fehéregyensúlyt, illetve 90 fokban jobbra és balra is forgathatjuk. Kiválaszthatjuk, hogy milyen arányú legyen (például A4-es papír) a végleges PDF, illetve más lefényképezett dokumentumokkal is összevonhatjuk. Amint úgy érezzük, hogy profi PDF-nek néz ki a mobillal lekapott dokumentumrészlet, elmenthetjük, majd könnyedén elküldhetjük e-mailben, vagy feltölthetjük felhő alapú tárhelyeinkre.

Forrás: HVG

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.